Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1280 м²

Цена
  19 600Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
82 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 82 км

Слънчев и светъл селски дом - веднага ще харесате мястото. Този имот е разположен на 19 км. от Стара Загора. Община Стара Загора има изключително благоприятно географско разположение - в централната част на южна България. Важни транспортни и комуникационни пътища минават в близост до територията й, а именно автомагистрала Тракия. Селото се намира и на 84 км. от втория по големина град в страната - Пловдив. Известният зимен ски курорт Пампорово е разположен на разстояние 131 км. от селото.

Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 100 кв.м., тераса, мраморна веранда и красива градина, обширна 1300 кв.м.
Първи етаж: Вътрешно стълбище води към втория етаж. Тук се разполагат антре, голяма всекидневна и кухня. Стените са тухлени, подът е със замазка, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Тук може да намерите две спални и една баня. Стените отново са направени от тухла. Подът е със замазка, а прозорците са дървени.

Градината е чудесна и лесна за поддържане. В момента е покрита единствено от ливада.
Имотът е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Част от теракотата в антрето е отлепена. Има и пукнатини в част от външната мазилка на фасадата. Възможни са някои вътрешни трансформации по вкус на клиента. Къщата е снабдена с електричество, а за момента водата е спряна. Банята се намира вътре в къщата, докато тоалетната е отвън. В момента няма прекарана телефонна линия.

Селото, в което е разположен имотът, е тихо и приятно. То предлага удобства като магазини, кафене, полицейски участък, здравна служба, поща и кабелна телевизия. Има и постоянен транспорт до селата и градовете в околността. Пътят до къщата е черен, но е достъпен през цялата година. На 30 м. от него се намира и асфалтов път. Спокоен и приятен, този район е подходящ за селски ваканции и селски туризъм.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот