Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1280 м²

Цена
  19 600

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
82 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 82 км

Слънчев и светъл селски дом - веднага ще харесате мястото. Този имот е разположен на 19 км. от Стара Загора. Община Стара Загора има изключително благоприятно географско разположение - в централната част на южна България. Важни транспортни и комуникационни пътища минават в близост до територията й, а именно автомагистрала Тракия. Селото се намира и на 84 км. от втория по големина град в страната - Пловдив. Известният зимен ски курорт Пампорово е разположен на разстояние 131 км. от селото.

Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 100 кв.м., тераса, мраморна веранда и красива градина, обширна 1300 кв.м.
Първи етаж: Вътрешно стълбище води към втория етаж. Тук се разполагат антре, голяма всекидневна и кухня. Стените са тухлени, подът е със замазка, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Тук може да намерите две спални и една баня. Стените отново са направени от тухла. Подът е със замазка, а прозорците са дървени.

Градината е чудесна и лесна за поддържане. В момента е покрита единствено от ливада.
Имотът е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Част от теракотата в антрето е отлепена. Има и пукнатини в част от външната мазилка на фасадата. Възможни са някои вътрешни трансформации по вкус на клиента. Къщата е снабдена с електричество, а за момента водата е спряна. Банята се намира вътре в къщата, докато тоалетната е отвън. В момента няма прекарана телефонна линия.

Селото, в което е разположен имотът, е тихо и приятно. То предлага удобства като магазини, кафене, полицейски участък, здравна служба, поща и кабелна телевизия. Има и постоянен транспорт до селата и градовете в околността. Пътят до къщата е черен, но е достъпен през цялата година. На 30 м. от него се намира и асфалтов път. Спокоен и приятен, този район е подходящ за селски ваканции и селски туризъм.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"