Къща за продажба близо до гр. Елхово

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Елхово / България

Етаж
2

Спални
3


Площ на сградата
120 м²

Площ на парцела
2440 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
лошо

Разстояния
95 км

Последна актуализация
01.02.2010 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 95 км
Административна информация за офертата

Къщата е двуетажна с обща жилищна площ 120 кв.м., намира се в тихо и спокойно селце близо до град Елхово.

Приземен етаж: коридор, две големи стаи и една малка.
Външни стълби водят до първия етаж, където се намират отново две големи стаи, една малка стая и коридор.

Къщата е частично ремонтирана, има направен нов покрив, сложени са нови pvc прозорци и е измазана отвън. Имотът се нуждае от ремонт вътре, за да стане приятен за живеене. Къщата е снабдена с електричество, течаща вода и тоалетна има вън, а баня няма.
Градината към къщата е голяма 2440 кв.м., засадена е с много плодни дръвчета и цветя.

Пътят до имота е асфалтов и е лесно достъпен през всички сезони на годината.
Ако искате да се наслаждавате на чист въздух и спокойствие, това е подходящият имот за вас.
Разположена на тиха улица в покрайнините на селото, от къщата се откриват прекрасни гледки към близки хълмове и къщи.

Селото е много малко и в него има само един магазин, но е разположено на главен път между Елхово-Бургас. Природата в региона е много красива, мястото е идеално за релаксация и активна почивка.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Елхово, България Топ оферти в Елхово, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот