Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
7

Бани
1


Площ на сградата
190 м²

Площ на парцела
1000 м²

Цена
  29 200Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
72 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 72 км

За нас е удоволствие да представим на вашето внимание тази просторна къща, разположена в центъра на добре развито село, на разстояние 25 км. от Стара Загора. Градът е разположен по южните склонове на Средна гора и достига до най-крайните части на обширното Старозагорско поле, по наносния конус на река Бедечка. Важното местоположение на региона определя богатата история на града от древността до наши дни. Градът е лесно достъпен благодарение на първокласната магистрала. Градът се намира на 72 км. от втория по големина град в България – Пловдив, както и на 119 км. от един от най–големите ски курорти на България – Пампорово.

Този атрактивен имот включва двуетажна къща с жилищна площ 190 кв.м., голямо мазе, паркинг, гараж, две стопански постройки и добре аранжирана градина с площ 1000 кв.м.
Първи етаж: Състои се от две антрета, две всекидневни, две спални и кухня. Стените на цялата къща са изградени от камък, като на определени места има и тухли. Подът е на едни места със замазка а на други е дървен. Рамките на прозорците са също дървени.
Втори етаж: Вътрешно и външно стълбище води към този етаж. На него може да намерите антре, два коридора, пет спални, два килера и голяма тераса. Подът и прозорците са направени от дърво.

В имота е включена красива градина, която в момента е засадена с овошки и чимшир. Част от градината е покрита от ливада.
Къщата е в добро състояние. Нуждае се от лек ремонт на покрива. Мазилките са напукани. Областта около комина трябва да се освежи. Освежаване е необходимо и на тавана в една от стаите на първия етаж, стените около комина и таваните в къщата. Възможни са и някои вътрешни промени по вкус на клиента. Банята и тоалетната се намират отвън. Една от стопанските постройки в градината е полуразрушена. Имотът е напълно снабден с електричество и вода (вътре и вън) и не е свързан със септична яма. В момента няма прекарана телефонна линия.
Тази каменна къща, с красива гледка, има голям потенциал в областта на бизнеса. Дограмата в една от спалните и всекидневните е нова.

Селото, в което се разполага имотът, предлага удобства като магазин, кафене, църква, полицейски участък, здравна служба, поща и читалище. Близо до селото има каменна кариера, но тя рядко смущава спокойствието в него. Има редовен транспорт до градовете и селата в околността. Пътят до имота е достъпен целогодишно. Перфектната комбинация от спокойна селска атмосфера превръща това село в атрактивно място за ваканция.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот