Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
3


Площ на сградата
120 м²

Площ на парцела
1360 м²

Цена
  8 700

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
65 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 65 км

Имаме удоволствието да ви представим този уютен селски имот, намиращ се на 39 км. от петия по големина град в България - Стара Загора. Имотът се намира и на 65 км. от Пловдив - един от най-важните административни центрове в страната и културна столица на България. Стара Загора е един от най-старите градове на територията на днешна България. Градът е известен с богатата си история и плодовити земи. Стара Загора се намира в централна България. Неговият произход може да се свърже с времето на траките. Един от най-известните зимни ски курорти - Пампорово - се намира на разстояние 114 км. от селото.

Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 100 кв.м., лятна кухня (20 кв.м.), паркинг, навес и красива градина, обширна 1360 кв.м.
Първи етаж: Тук се намират антре, спалня, всекидневна, два килера и лятна кухня. Стените са направени от камък и тухла. Подът е със замазка, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Състои се от две спални. И тук стените са направени от камък и тухла. Подът и прозорците са дървени.

В имота се включва и красива градина, която в момента е засадена с овошки, асма и красиви цветя.
Имотът е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Възможни са и някои вътрешни промени, според вкуса на клиента. В къщата няма баня, а тоалетната е отвън. Има възможност двата килера да бъдат трансформирани във вътрешна баня или бокс. Имотът е изцяло снабден с електричество и вода (вътре и вън) и не е свързан със септична яма. В момента няма прекарана телефонна линия. Пътят до къщата е черен и е достъпен през цялата година.

Селото, в което се намира имотът, предлага удобства като магазин, църква, полицейски участък, здравна служба и поща. Има и постоянен транспорт до селата и градовете в околността. Районът, в който се разполага имотът, е подходящ за различни дейности като лов и риболов. Околността е спокойна и живописна. Голямо удобство е и близостта с град Стара Загора.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"