Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
3


Площ на сградата
120 м²

Площ на парцела
1360 м²

Цена
  8 700Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
65 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 65 км

Имаме удоволствието да ви представим този уютен селски имот, намиращ се на 39 км. от петия по големина град в България - Стара Загора. Имотът се намира и на 65 км. от Пловдив - един от най-важните административни центрове в страната и културна столица на България. Стара Загора е един от най-старите градове на територията на днешна България. Градът е известен с богатата си история и плодовити земи. Стара Загора се намира в централна България. Неговият произход може да се свърже с времето на траките. Един от най-известните зимни ски курорти - Пампорово - се намира на разстояние 114 км. от селото.

Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 100 кв.м., лятна кухня (20 кв.м.), паркинг, навес и красива градина, обширна 1360 кв.м.
Първи етаж: Тук се намират антре, спалня, всекидневна, два килера и лятна кухня. Стените са направени от камък и тухла. Подът е със замазка, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Състои се от две спални. И тук стените са направени от камък и тухла. Подът и прозорците са дървени.

В имота се включва и красива градина, която в момента е засадена с овошки, асма и красиви цветя.
Имотът е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Възможни са и някои вътрешни промени, според вкуса на клиента. В къщата няма баня, а тоалетната е отвън. Има възможност двата килера да бъдат трансформирани във вътрешна баня или бокс. Имотът е изцяло снабден с електричество и вода (вътре и вън) и не е свързан със септична яма. В момента няма прекарана телефонна линия. Пътят до къщата е черен и е достъпен през цялата година.

Селото, в което се намира имотът, предлага удобства като магазин, църква, полицейски участък, здравна служба и поща. Има и постоянен транспорт до селата и градовете в околността. Районът, в който се разполага имотът, е подходящ за различни дейности като лов и риболов. Околността е спокойна и живописна. Голямо удобство е и близостта с град Стара Загора.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот