Къща за продажба близо до гр. Ямбол

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Ямбол / България

Етаж
1

Спални
1


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
1300 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
120 км

Последна актуализация
03.02.2010 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 120 км
Административна информация за офертата

Този очарователен имот, се намира в китно селце, само на 6 км. от град Ямбол.
Къщата е едноетажна и е с жилищна площ 80 кв. м.
Приземен етаж: състои се от малко мазе с квадратура 10 кв. м.
Първи етаж: спалня, всекидневна, кухня, коридор и тераса.
Къщата се нуждае от освежаващ ремонт, модернизиране и направа на баня и тоалетна вътре. Имотът е снабден с електричество и вода. Телефонна линия в момента няма, но лесно може да бъде прекарана такава. Предимството на имота е, че е свързан към канализацията на селото.
Градината към къщата е 1300 кв. м., много красива и добре поддържана, засадена е с борчета, рай-грас и цветя. Голямо преимущество е лятната кухня в двора, състояща се от: кухня, баня и тоалетна, както и две външни постройки. В градината има също плувен басейн със съвместимост 90 кубични метра и гараж.
Селото е много тихо и спокойно и предлага удобства като хранителни магазини, кафене, църква, здравна служба, поща и ресторант. В селото има и редовен транспорт до близките градове и села. Регионът е изключително живописен и е подходящ най-вече за селски туризъм, лов и риболов.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Ямбол, България Топ оферти в Ямбол, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот