Бизнес за продажба близо до гр. Монтана

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Бизнес

Местоположение
близо до Монтана / България

Етаж
1


Обща площ
1020 м²

Цена
  1 250 000
  1 225 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
80 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 80 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Туристически комплекс „Ашиклар Еко” се намира над град Берковица, на около 25 км от Монтана. Комплексът се състои от хотел (360 кв.м. жилищна площ) с десет двойни стаи и две стаи с по три легла, ресторант с тераса (с площ 240 кв.м.) с капацитет от 40 човека, лоби бар с телевизор и няколко офиса. Освен това има и едно бунгало за 4 човека (100 кв.м.) и сграда, която в момента не се ползва, но е планирана за триетажен хотел (320 кв.м.).

Освен това има и проект за парцел с площ от 20 декара, който предстои да бъде одобрен от Общината. Проектът е свързан със строителството на 7 или 8 самостоятелни ваканционни вили и хотел с басейни и тенис корт.

В туристически комплекс „Ашиклар Еко” има електричество и вода, телефонни линии, вътрешни бани и тоалетни и частна пречиствателна система. В хотела има кабелна телевизия и интернет връзка. Цялостното състояние на комплекса е добро, но той би спечелил от модернизиране на ресторанта, на едната от сградите и спортната площадка.
В момента комплексът разполага със спортна площадка за футбол на малки вратички, баскетбол, волейбол и тенис.

Заобиколен от гъста гора и ливади, комплексът е част от планински район и се издига над Берковица и Монтана. Разположен на 600м надморска височина, комплексът разполага с две писти: голяма, с дължина 500м и малка, с дължина 100м, с изграден към нея ски-влек.
В същото време, туристически комплекс „Ашиклар Еко” се намира близо до Клисурския манастир, както и до балнео курортите Вършец, Спанчевци и Бързия.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Монтана, България Топ оферти в Монтана, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот