Къща за продажба близо до гр. Хасково

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Хасково / България

Етаж
2

Спални
4

Бани
2


Площ на сградата
240 м²

Площ на парцела
2100 м²

Цена
  61 300

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
160 км

Последна актуализация
13.07.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Burgas (BOJ): 160 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Балкон
 • Външна тоалетна
 • Вътрешна баня
 • Вътрешна тоалетна
 • Гараж
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
 • Обзавеждане
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Асфалтиран път
 • Кабелна телевизия
 • Телефон
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Тази очарователна и добре поддържана къща, се намира в центъра на тихо селце, само на 30 км. от град Харманли. Къщата е с жилищна площ 240 кв. м., разпределана както следва:
Приземен етаж: състои се от мазе с площ 28 кв. м.
Първи етаж: малка кухня, трапезария, две спални, всекидневна, коридор, баня с тоалетна и тераса.
Вътрешни стълби водят до втория етаж, а там разположението на стаите е същото както на първия етаж. Също така има и таванско помещение.
Къщата е в много добро състояние и се нуждае само от измазване отвън и освежаване на някои от стаите. Имотът е снабден с електричество, течаща вода, телефон и кабелна телевизия. Всички мебели са включени в покупната цена.
Привлекателната градина към къщата е 2100 кв. м. и е засадена с плодни дръвчета, асми и цветя. Някои от привилегиите на този имот са лятна кухня, кладенец, една външна постройка, както и гараж, разположени в двора.
Асфалтов път води до имота, което го прави лесно достъпен дори през зимата.
Селото е голямо и добре устроено, тук ще откриете- няколко магазина, здравен център, ресторант, кабелна телевизия, училище и т.н.
Мястото е чудесно за почивка, далеч от шума на големия град.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Хасково, България Топ оферти в Хасково, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот