Къща за продажба близо до гр. Хасково

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Хасково / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
120 м²

Площ на парцела
4000 м²

Цена
  29 900Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
160 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 160 км

Тази привлекателна двуетажна къща е разположена в покрайнините на тихо село, което се намира на 30 км. от град Харманли. Имотът включва къща с жилищна площ 120 кв. м. и голям двор 4000 кв. м.
Първи етаж: кухня, спалня, коридор и битова стая.
Външни стълби водят до втория етаж.
Втори етаж: две спални, всекидневна, кухня, баня, коридор и тераса. Също така има таванско помещение състоящо се от една стая.
Къщата е солидна, но се нуждае от ремонт на: външна мазилка, подновяване на банята, направа на вътрешна тоалетна и т.н. Имотът е снабден с електричество, течаща вода, телефон и кабелна телевизия. Всички мебели са включени в цената.
Градината, която е наистина голяма, ви дава възможност за ново строителство или за направа на плувен басейн в бъдеще. Предимства на имота са и кладенец; навес; лятна кухня- стая и кухненски бокс и гараж, които са разположени в двора.
Пътят до имота е асфалт и е лесно достъпен през всички сезони.
От имота се разкриват внушителни гледки към близки хълмове.
Селото е добре устроено, в него ще откриете: хранителни магазини, здравен център, ресторант, училище, редовен транспорт, кабелна телевизия и т.н.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Хасково, България Топ оферти в Хасково, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот