Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
920 м²

Цена
  4 100
  4 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
108 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 108 км

Имаме удоволствието да Ви представим този атрактивен парцел земя, разположен в близост до центъра на китно селце. Град Стара Загора се намира на 23 км от него, а най – близкият град Раднево се намира на 11 км. Красивата природа наоколо, доброто географско положение и бързият и лесен транспортен достъп превръщат Стара Загора в интересна дестинация за много туристи. Ски курортът Пампорово се намира на 157 км от селото.

Парцелът заема площ от 920 кв. м а в него има и стара постройка, която е пред разруха. В момента имота е покрит от ливада и няколко плодни дървета. Като плюс може да се посочи наличието на сонда. Земята е снабдена с електричество, което за момента е спряно, а вода има точно до границата на имота. Парцелът е подходящ за строителство на семейна къща. Пътят е асфалт и лесно проходим целогодишно.

Селото е много добре развито и предлага магазин, кафене, кръчма, църква, полицейски участък, здравна служба, поща, автосервиз, читалище и библиотека. Освен това има и редовен транспорт до близките градове и села в околността. Районът тук е подходящ за лов, риболов и селски туризъм.

Цена за кв. метър – 4.46 Е


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот