Къща за продажба близо до гр. Сливен


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Сливен / България

Етаж
1

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
65 м²

Площ на парцела
1950 м²

Цена
  39 980Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Камина

Разстояния
100 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 100 км
Отопление
  • Камина

Тази очарователна къща е разположена в приветливо селце, на 8 км. от Нова Загора и на 35 км. от Сливен. Къщата е едноетажна и е с обща застроена площ от 65 кв.м., разпределена между:

Първи етаж: кухня, всекидневна, две спални, коридор, баня с тоалетна и тераса.
Къщата е след ремонт и е в отлично състояние. Имотът разполага с ток, течаща вода, както и със септична яма. Банята и тоалетната са напълно обзаведени.
Това, което прави имота наистина привлекателен е красивата градина от 1950 кв.м., която е засадена с овощни дръвчета, асми и райграс. Почвата е плодородна и може да засаждате зеленчуци и цветя. В градината има още паркинг, както и кладенец, който се използва за напояване на градината. Пътят до имота е асфалтов и е достъпен дори през зимата. От имота се разкрива красива гледка към хълмове.

Селото предлага удобства като магазини, кафенета, църква, редовен градски транспорт до близките градове.
Районът е подходящ за лов и риболов. Селото се намира на 3 км. от главния път, свързващ София и Бургас.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Сливен, България Топ оферти в Сливен, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот