Тип имот - Всички
Апартаменти ново строителство

Местоположение
Над ролбата / Бяла / България
 

Етаж
8

Спални
1-2

Бани
1

 

Площи на жилищата
63.58 м² - 161.91 м²

Състояние
Завършен и функциониращ
Арх. планове

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.


Състояние
отлично

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Разстояния
59 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 59 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Промоционални цени на определени апартаменти в Корпус А валидни до Юли 2014!

Бихме искали да ви представим промоционалните ни цени за комплекс “Silver beach” – град Бяла, корпус А и Б. Цените са в сила до 04.07.2014 г., при 100 % плащане от страна на купувача до края на периода.
Всеки наш клиент, закупил имот в комплекса, има възможност да използва до 3 безплатни нощувки с включена закуска в бизнес хотел „Реверанс”, находящ се в центъра на гр. Варна - морската столица на България.
Всеки клиент и семейството му, закупили имот в комплекса – Корпус А или Корпус Б могат да ползват басейните в двете сгради. Децата могат да се забавляват на детските площадки, да играят, да плуват, а възрастните могат да ползват напълно безплатно оборудваната фитнес зала на закрито, както и площадка с фитнес уреди на открито; да играят тенис на маса, билярд, дартс, федербал, да плуват с двуместно кану. Също така могат да се насладят на невероятната гледка, откриваща се от бистрото в Корпус А.


“Silver Beach” е разположен в северната част на терена на морския бряг над ролбата, на парцел с площ 3699 кв. м. УПИ I-1493 в квартал 130, 131 от плана на гр.Бяла. Състои се от партерен етаж, четири жилищни етажа и три сутеренни етажа. Сутеренните три етажа имат и обслужващи помещения на подземни нива.

Корпус “Б” има обща РЗП 11 380 кв. м., от които подземни нива с площ 3488 кв. м.

Функционална структура
Проектното решение на апартаментния студиен комплекс включва застрояване на 8 основни нива, като на партера към паркинга са разположени предимно обслужващите подобекти, а на останалите 4 надземни нива и три сутеренни етажа към морето са разположени апартаменти и студия.
В „Silver Вeach” – Корпус Б се влиза от ъгъла на паркинга под голяма козирка покрай помещенията на охраната на кота /±0.00/. Оттук има удобна връзка посредством въздух на четири етажното фоайе обхващащо два големи асансьора, панорамен асансьор и две стълби. На запад от входа към паркинга са разположени: Ресторант “национална кухня” – на кота /± 0.00/, със склад на кота /-3.00/, четири магазина, както и аптека, стоматолог и лекар на същото ниво.

Корпус “Б” има следната структура на етажите:
* на партера с кота ±0.00 са разположени шест едностайни и десет двустайни апартамента, с изглед към морето;
* на първия етаж на кота +3.20 с площ 1751кв.м. има седем едностайни и седемнадесет двустайни апартамента;
* на втория хотелски етаж на апартаментния комплекс на кота +6.20 с площ 1703кв.м. има седем едностайни и шестнадесет двустайни апартамента;
* на третия етаж на апартаментният (студиен) корпус на кота +9.20 с площ 1670кв.м. има пет едностайни и осем двустайни апартамента. Тук e разположен и открит басейн;
* на четвърти етаж на апартаментният (студиен) комплекс на кота +12.20 с площ 883 кв.м. има два двустайни апартамента, три тристайни и един президентски апартамент;
* на първият сутеренен етаж на апартаментният (студиен) комплекс на кота -3.00 с площ 2061 кв.м. има шест едностайни и осем двустайни апартамента.
* на втория сутеренен етаж на кота -6.00 са разположени четири едностайни и пет двустайни апартамента, паркоместа.
* на третия сутеренен етаж на кота – 9.00 са разположени подземни паркоместа

Общо в Silver Beach - Kорпус “Б” има 35 едностайни апартамента, 66 двустайни апартамента, три тристайни апартамента и един президенски апартамент. Апартаментите са разположени на двустранен коридор. Към комуникационните възли и асансьори има просторно фоайе с въздух свързващ оптически всички етажи.
Проектът е проектиран с използването на най-съвременни строителни технологии и ще отговаря на всички хигиенни, противопожарни, екологични и други нормативни изисквания като целта е максимално да се впише в изключителната природна даденост на гр. Бяла и морският бряг.

Апартаментният комплекс “Silver Beach” - КОРПУС “Б” е разположен в северната част на терена на морския бряг над ролбата, на парцел с площ 3699 кв. м. УПИ I- 1493 в квартал 130, 131 от плана на гр.Бяла. Той граничи от юг с КОРПУС “А” от комплекса, от запад с открития паркинг, а от север и изток с наклоненият път към ролбата и морето. Той се състои от партерен етаж, четири жилищни етажа и три сутеренни етажа. Сутеренните три етажа имат и обслужващи помещения на подземни нива.
Vacation club “Silver beach” - корпус “Б” включва застрояване на 8 основни нива, като на партера към паркинга са разположени предимно обслужващите подобекти, а на останалите 4 надземни нива и три сутеренни етажа към морето са разположени апартаменти и студия.

В корпус “Б” на апартаментният комплекс се влиза от ъгъла на паркинга под голяма козирка покрай помещенията на охраната. Оттук има удобна връзка посредством въздух на четири етажното фоайе обхващащо два големи асансьора, панорамен асансьор и две стълби. На запад от входа към паркинга са разположени: Ресторант със склад, четири магазина, както и аптека, стоматолог и лекар.

Vacation club „Silver beach” – корпус “Б” има следната структура:
На партера са разположени шест едностайни и десет двустайни апартамента, с изглед към морето.
На първия етаж има седем едностайни и седемнадесет двустайни апартамента.
На втория етаж на апартаментния комплекс са разположени седем едностайни и шестнадесет двустайни апартамента.
Третия етаж се състои от пет едностайни и осем двустайни апартамента, открит басейн.
На четвърти етаж на комплекса има два двустайни апартамента, три тристайни и един президентски апартамент.
На първия сутеренен етаж има шест едностайни и осем двустайни апартамента.
На втория сутеренен етаж на апартаментният комплекс са разположени четири едностайни и пет двустайни апартамента.

Общо в КОРПУС “Б” на АПАРТАМЕНТЕН (СТУДИЕН) ХОТЕЛ има 35 едностайни апартамента, 66 двустайни апартамента, три тристайни апартамента и един президенски апартамент.

Степен на завършеност
Общо за сградата:
- стоманобетонова конструкция, покрив – битумни керемиди, изолация отвън 4 см – EPS и силикатна мазилка, отвътре – гипсокартон;
- тераси – гранитогрес;
- PVC дограма;
- стълбища под –теракот, стени и таван – латекс, осветителни тела, ключове и контакти;
- асансьор;
- вътрешни врати – МДФ, входни врати – блиндирани;

Степен на завършеност на апартаментите:
Общо за апартаментите:
- вътрешни инсталации - кабелна телевизия, телефон, интернет;
Входно антре:
- под – ламиниран паркет;
- стени – латекс;
- таван – латекс.
WC и баня:
- под – теракот;
- стени – фаянс до тавана;
- таван – окачен таван;
- санитарно оборудване – тоалетна чиния с моноблок, мивка с плот, със смесителен кран, огледало;
- електрически бойлер;
- аксесоари – закачалка, ринг за кърпи, поставка за тоалетна хартия, осветителни тела;
Дневна/спалня:
- под – ламиниран паркет;
- стени – латекс;
- таван – латекс;
- климатик;
Кухненски бокс:
- под – ламиниран паркет;
- стени – латекс;
- таван – латекс;

Възможности за менажиране на апартаментите от „Миг-Маркет”ООД - съгласно допълнително сключен договор.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТ
Апартамент от жилищния комплекс може да бъде резервиран веднага с невъзвръщаем депозит от 3% от покупната цена платима в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит апартаментът ще бъде резервиран за периода 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор за покупка и да заплати следващата вноска според схемата на плащане посочена по-долу.
Покупката на имот е с 3% комисионна за агенцията.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ
• 2 000 евро - невъзвръщаем депозит при резервиране на вашия апартамент;
• 90% при подписване на предварителния договор;
• 10% при подписване на документите за собственост.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Бяла, България Топ оферти в Бяла, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"