Къща за продажба близо до гр. Сливен


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Сливен / България

Етаж
2

Спални
5


Площ на сградата
110 м²

Площ на парцела
850 м²

Цена
  18 990

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
120 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 120 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
  • Гледка към река

Селото, в което се намира този имот, е разположено в югоизточна България, на 25 км. от Сливен и на 3 км. от един от най–големите язовири в страната – Жребчево. Районът е известен със свежия си планински въздух, както и с това, че е много подходящ за риболов (река Тунджа минава наблизо).

Къщата е двуетажна, с много интересна форма, РЗП – 110 кв.м. В добро състояние е, нуждае се единствено от леко освежаване.
Приземен етаж: кухня, три спални и коридор.
Вътрешно стълбище води до горния етаж, където са разположени две спални и коридор. Също така, къщата разполага и с мазе от 30 кв. м.

Имотът е снабден с електричество, както и с течаща вода. В момента, имотът разполага единствено с външна тоалетна, но в сградата има помещение, много подходящо за баня с тоалетна.
Градината е 850 кв.м. и в нея са засадени овощни дръвчета. Природата, заобикаляща имота, е изключително красива. Един от плюсовете на тази оферта е панорамната гледка към планината, намиращата се наблизо борова гора, както и река Тунджа. Мястото е чудесно за почивка.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Сливен, България Топ оферти в Сливен, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"