Къща за продажба близо до гр. Сливен


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Сливен / България

Етаж
1

Спални
2


Площ на сградата
65 м²

Площ на парцела
1300 м²

Цена
  8 900

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
90 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 90 км

Този имот е разположен в голямо село, само на 10 км. от Нова Загора и на 25 км. от Стара Загора. Намира се в средата на селото с красива гледка към близките хълмове. Къщата представлява едноетажна постройка, която има 65 кв.м. застроена площ, разпределена между кухня, две спални и коридор. В непосредствена близост до главната постройка е разположена лятна кухня. Къщата е в прилично състояние, но се нуждае от ремонт, който включва изграждане на баня и тоалетна вътре в къщата, мазилка по стените и някои модернизации. Имотът е електрифициран и има течаща вода.

Имотът предоставя добре аранжирана и поддържана градина, с обща площ от 1300 кв.м., която е чудесна за отглеждане на плодове и зеленчуци. Засадени са много плодни дръвчета. В имота има кладенец, подходящ за напояване на градината. Също така има и една стопанска постройка, с 60 кв.м. площ, която може да бъде използвана за работилница.
Районът е тих и подходящ за лов и риболов.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Сливен, България Топ оферти в Сливен, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"