Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
970 м²

Цена
  73 500Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
105 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 105 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Предлагаме на вашето внимание тази масивна, двуетажна, тухлена къща разположена в центъра на привлекателно село, което се намира на разстояние 20 км. от Стара Загора. Градът е атрактивна туристическа дестинация. На 14 км. от центъра на града е разположен националният балнеологичен курорт Старозагорски минерални бани. На разположение на гостите на града са 34 хотела, което го прави изключително подходящ за конгресен туризъм. Стара Загора е голям университетски център.

Имотът се състои от двуетажна къща, с жилищна площ от 100 кв.м., мазе (20 кв.м.), гараж (25 кв.м.), който се използва като работилница в момента, паркинг за две или три коли, навес и градина с площ 970 кв.м.
Първи етаж: Състои се от коридор, веранда, всекидневна с бокс и баня с тоалетна. Стените на къщата са изградени от тухла, подът е цимент, рамките на прозорците са дървени.
Втори етаж: На него може да намерите малко антре, две спални и тераса. Подът е замазка, рамките на прозорците са дървени също.

Градината, като част от имота, е добре поддържана, можете да откриете в нея плодови дръвчета, асма и красиви цветя. Допълнителен плюс към имота е наличието на кладенец.
Имотът е в добро състояние. Възможни са трансформации по вкус на клиента. Всекидневната се нуждае от освежаване. Къщата е изцяло снабдена с ток, вода и септична яма. Прекарана е телефонна линия.

Селото, в което се намира имотът, е добре подредено. Предлага магазини, кафенета, училище, полицейско управление, здравна служба, както и басейн. Има хотел в селото, където отсядат много чужденци. Съществува редовен транспорт до селата и градовете в района. Този чудесен имот е перфектното място да прекарате своята незабравима ваканция далеч от напрежението и замърсяването на големия град. Къщата предлага уединението и комфорта, от който се нуждаете и е също така идеално място за ваканции, лов и риболов.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот