Търсене сред 1856 имота в Гърция

Недвижими имоти в Гърция

Хибридна агенция SUPER ИМОТИ предлага богат и разнообразен избор от имоти в Гърция! Интересът към пазара на недвижими имоти в южната ни съседка, както за закупуване, така и под наем, се увеличава с всяка година. Близостта на обектите до красиви местности на крачки от морския бряг и достъпните цени правят Гърция истинско изкушение за много българи.

Всички имоти, включени в портфолиото на агенция за недвижими имоти SUPER ИМОТИ, са проверени от експерт за района, който ще те посрещне и ще ти разкаже повече за имота и неговите предимства на родния ти език. Сред нашите предложения можеш да откриеш недвижими имоти по крайбрежието на Средиземно, Йонийско, Егейско и Критско море. Морски вили в Халкидики, просторни къщи и апартаменти ново строителство в Солун и Кавала, добри предложения за имоти за отдаване целогодишно под наем - всичко това можеш да разгледаш в каталога от гръцки имоти на SUPER ИМОТИ.

В тази древна страна, стандартът на живот е висок, а инвестирането в закупуване на имот, крие много предимства и перспективи. Прекрасната природа на Гърция, съчетание от голям брой острови и планини събужда любопитството на всеки, търсещ почивка и уединение.

Довери ни избора на твоя имот в слънчева Гърция и се наслади на незабравими моменти!


Нашите топ оферти за продажба и под наем
Най-новите имоти от Гърция, добавени в нашата база
Къща
гр. Agia Paraskevi
Област Солун, Гърция
Площ на сградата: 120 м²Площ на парцела: 2130 м² Спални: 3 Етаж: 1
  130 000
Къща  в  Agia Paraskevi
Парцел в регулация
гр. Thermi
Област Солун, Гърция
Площ: 1170 м²
  150 000
Парцел в регулация  в  Thermi
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Земеделска земя
гр. Метаморфоси
Област Халкидики, Гърция
Площ: 95000 м²
  4 000 000
Земеделска земя  в  Метаморфоси
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"