Super Credit спечели отличието Златен партньор на ОББ

15.07.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Кредитният център Super Credit (част от корпоративната ни група Stoyanov Enterprises) бе отличен за Златен партньор на ОББ на церемонията по връчването на Годишните награди на банката. Призът бе приет от Светла Стаменова, съосновател и директор на компанията, присъстваха още Вера Мишева (кредитен консултант), Невена Стоянова (управляващ директор на Luximmo Finest Estates) и Никола Стоянов (основател на Stoyanov Enterprises).

Събитието, организирано от ОББ, се проведе от 9 до 11 юли в хотел Royal Palace Helena Sands в Слънчев бряг. Домакините бяха съчетали церемонията с множество обучения, семинари и networking ивенти.

Още със създаването си преди 2 години Super Credit успя да наложи името си сред лидерите на пазара за кредитно консултиране и вече е разпознаваема компания с множество доволни клиенти.

Super Credit e специализиран посредник при ипотечно финансиране, но предлага още множество услуги, сред които професионално съдействие при:

- Финансиране на различни покупки чрез потребителски кредит;

- Осигуряване на бизнес или инвестиционни кредити;

- Лизинг на движимо и недвижимо имущество, машини и др;

- Рефинансиране на съществуващ кредит и преместване на кредитна експозиция в друга банка при по-добри условия.

Разберете повече за Super Credit тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"