Вторият семинар за ново строителство на Stonehard се проведе пред пълна зала

10.02.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Вторият семинар за имоти ново строителство в София, организиран от агенция Stonehard (част от корпоративната група на Super Имоти), премина при огромен интерес от клиенти, интересуващи се от атрактивните проекти от портфолиото на агенцията. Събитието беше организирано със съдействието на Пощенска банка.

То се проведе на 08.02 (събота) в хотел Crystal Palace като зала Шипка беше запълнена до краен предел.

Комплексите, които бяха представени по време на семинара, включваха:

Verde в кв.Хаджи Димитър

RuHouse в кв.Витоша

Bissera Residence в кв. Слатина

Via Bulgaria в кв.Манастирски ливади

Mountain View Park в кв.Витоша

Comfort Residence - Люлин Център в кв.Люлин

Atlantis Barcode в кв.Люлин-5

и Boutique Residence - Южен Парк в кв.Гоце Делчев.

Пощенска банка запозна клиентите със своите продукти, подходящи за финансиране на ново строителство, а специално за присъстващите на семинара бяха подготвили и преференциални условия на кредитиране.

След края на презентационната част посетителите на семинара имаха възможността да зададат всички свои въпроси по време на лична консултация с брокерите на Stonehard.

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"