Американският гигант, който стъпи в Пловдив, дава 2000 лева стартова заплата

08.10.2019

plovdiv24.bg
plovdiv24.bg

Както вече Plovdiv24.bg ви информира, голяма компания стъпи в Пловдив. Става дума за "Съдърланд Глобъл Сървисиз" - глобален лидер в сферата на аутсорсинга. На пресконференцията в община Пловдив днес стана ясно, че стартовото ниво на заплащане, което предлага оттам, е между 2000 и 2500 лева. Отделно от това има бонусна система за постигнати разултати.

Компаниите в областта на IT, аутсорсинга и споделените услуги в Пловдив са вече над 120, а заетите в тях - над 4000 души, обобщи зам.-кметът Стефан Стоянов. С представители на Sutherland водим преговори от няколко години, посочи кметът Иван Тотев при представянето на новия инвеститор в града на тепетата.

От своя страна Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на "Съдърланд" за България обясни: "Имахме интерес към Пловдив от няколко години. Компанията е американска с повече от 30 години история. Наши клиенти са богати компании. В България сме от 11 години, като имаме офиси в София, Бургас и Варна. Разполагаме с 2800 служители в тези три града, обслужваме 20 различни клиенти.

За Пловдив търсим хора с немски език и базисни компютърни умения, за останалото се грижим ние. Плановете ни са за 300 служители до края на другата година в града под тепетата, а до края на ноември 2019 г. искаме да наемем 100, като вече стартирахме подбор на кадри. Ще сме ситуирани в "Офис парк Пловдив" до мол "Пловдив".

Виж всички оферти от портфолиото на Super Имоти в град Пловдив!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"