Бургас спечели отличието Офис на месец май 2022

01.06.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

За втори пореден път Офис Бургас спечели титлата за Офис на месеца! Екипът на Силвия Гочева запази динамичното темпо на продажби от април и допълни с още завиден брой сделки през май.

Съвсем очаквано през първите топли месеци от годината клиентите побързаха да инвестират в изгодни имоти по Южното Черноморие, а екипът ни в Бургас успя да им съдейства както винаги спазвайки най-високите стандарти на обслужване.

Голяма заслуга за високия резултат на офиса има и старшия юрист на Офис Бургас Жулиета Иванова, която проявява безкомпромисен професионализъм при оформянето на всяка сделка.

Несъмнено в Бургас предстои още едно горещо имотно лято!

Поздравления за резултатите, колеги!

Вижте всички оферти от портфолиото на Офис Бургас тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"