За втори пореден път "Вишнева" е Офис на месеца

02.11.2021

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

За втори пореден път "Вишнева" печели отличието Офис на месеца. Октомври беше изключително ползотворен за Юлита Гърбева и целия й екип, които с професионализъм и дисциплина успяват да навигират клиентите си през невероятно динамичния имотен пазар в момента.

Специалистите от офис "Вишнева" са най-награждаваният екип в редиците на Super Имоти, работят с хъс и са пример за сплотеност и висока професионална етика.

Портфолиото на брокерите на "Вишнева" включва едни от най-търсените проекти ново строителство в столицата - Comfort Residence - Малинова долина, Atlantis Barcode, Aria Park Townhouses и Gloria Palace Residence.

Поздравления, колеги!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"