Никола Стоянов пред БНТ: Собствениците трябва да плащат такса поддръжка или да си продадат имота

03.11.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Никола Стоянов, основател и собственик на корпоративната група на Super Имоти - Stoyanov Enterprises, взе участие в пресфонференция за овладяване на кризата в обслужването на ваканционните комплекси, организирана от Българска инвестиционно-строителна асоциация.

Той коментира пред БНТ, че собствениците на имоти в затворените ваканционни комплекси, имат пред себе си два варианта - да плащат такса поддръжка или да продадат своя имот и поясни, че притежанието на втори дом е лукс, който изисква определени разходи.

Стоянов призова и за бързо регулиране на въпроса от страна на законодателните органи, за да бъдат избегнати бъдещи подобни ситуации.

Вижте повече в материала!

Вижте цялата пресконференция тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"