Британско ТВ предаване представи наше имение

20.08.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Просторно имение с двор от 7000 кв.м, 7 спални, голям открит басейн, лятна кухня и трапезария и собствен параклис избра да покаже Стефан Консулов на Джони Ъруин и зрителите на най-популярното британско предаване за имоти A Place In The Sun!

Регионалният мениджър на Super Имоти за област Велико Търново презентира всички интересни помещения и сподели, че имотът е носител на наградата "Къща на годината"!

Впечатляващият имот е едно от предложенията в нашето портфолио, с които особено много се гордеем, заради характерния му стил, красивата дърворезба и богато озеленените и просторни зелени площи.

Запознайте се подробно с офертата тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"