Интервю с офис Super Имоти Мария Луиза

23.01.2019

SUPER ИМОТИ
/

Срещаме Ви с един страхотен екип, в който си дават среща доказани професионалисти и амбициозни млади консултанти, които се стремят към постоянно израстване в брокерската професия. Консултантите от офис Super Имоти Мария Луиза, Варна ни разказват как постигат устойчивия си успех.

До колко е важна работата в екип в брокерската професия?

Никита Георгиев, консултант: екипната работата между отговорните консултанти, мениджър и юрист стои в основата на бързото и безпроблемното сключване на всяка имотна сделка. От доброто коопериране зависи дали ще спечелим купувачите/наемателите в дългорочен план и дали ще ги превърнем в лоялни такива, които биха ни препоръчали на свои приятели и партньори. Все по- често в тази верига стои и банката и от доброто сътрудничество между нашата агенция и нея прави процедурата по кредитиране лесна за общите ни клиенти.

Kакво е за вас професионален успех?

София Дорийска, консултант: Професионалният успех , видимата и невидимата му страна , за всеки е различен и е променлива величина. Вътрешната ми удовлетвореност от това което правя е най-важна. Когато клиентите ми остават доволни от моята работа, купувачи и продавачи, аз се чувствам доволна и успешна от свършената работа. В професионален план нямам мечти, имам цели. Не гоня успеха, ако си работил здраво, той сам ще дойде. Усъвършенстване, самочувствие и постоянство са моите цели, работа в екип и признаване на успехите на другите са моите качества.

Какви са целите ви за предстоящата година?

Евгени Златев, старши консултант/съдружник: Личните ми цели за новата 2019 година е включват обогатяване на портфолиото на предлаганите от мен имоти. Надявам се да оправдая и надмина финансовите си резултати от миналата година и да повиша доверието на брандовете ни сред моята сфера на влияние и новите ми клиенти.

Какво се крие зад успеха на мечтаният екип?

Станимира Петкова, мениджър офис: Зад успеха във всяка една сфера се крие отличната подготовка и непрестаното усъвршенстване, за да надскочиш собствените си граници. Всичко това, в една приятелска среда, в която съществува дух на съпричасност и колегилност.

Какво е за вас агенция Super Имоти и защо решихте да се присъедините точно към нейния екип?

Михаил Баев, консултант: Super Имоти е различната агенция, която ме впечатли със своя отличителен подход към подбора на оферти и персонално отношение към своите луксиммо клиенти. Начинът на презентиране на всяко предложение, описания, реклама и позициониране ме накараха да пожелая да се присъединя към екипа от отлично подготвени специалисти. Super Имоти е не просто агенция, а начин на живот.

А каква година очаква имотния пазар според вас?

Станимира Петкова, мениджър офис: Новата 2019 година започна оптимистично с повишен интерес и заявка за много нови сделки още от месец януари. Очакванията ми са бъде добра за сектора на недвижимите имоти като цяло. Предвижданията ми са за стабилни цени на квадратен метър, богат избор за купувачите, повишаване качеството на новото строителство, нарастваш интерес от страна на българските купувачи към втори ваканционен имот или селски къщи.

Какъв е най-добрият съвет или урок, който сте получили от колега?

Силвия Симеонова, консултант: Най - добрият съвет ,който съм получила от колега е да съм търпелива ,постоянна и всеотдайна към клиентите с който работя и така резултатите винаги ще са в моя полза !

Kой е най-добрият ви офис спомен или изживяване?

Сергей Каршаев, консултант: Всеки ден, който прекарвам в офиса оставя в мен спомени, повечето от които свързани с много хубави и приятни емоции. Удоволствие за мен е да общувам с колегите и клиентите. Но ако трябва да отговоря конкретно на въпроса, то най- силен спомен е откриването на новия офис Super Имоти Мария Луиза и първата сделка, която беше направена от мен. Това беше двойна радост за мен! Последваха и други сделки, но тази ще остане запечатана в паметта ми завинаги.

Къде искате да видите екипа си? Какво искате да постигнете в дългосрочен план?

Станимира Петкова, мениджър офис: Най-голямото признание за моя екип е разпознаването му от ключови клиенти и инвеститори, които да търсят дългосрочно сътрудничество точно с нас. Oчаквам стабилно развитие и растеж на компанията, подкрепени от финансови резултати. И не на последно място в дългосрочен план, очаквам да имам чудесни приятелства с всеки един от моите консултанти.

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаеш да използваш информацията в тази статия, моля свържи се със SUPER ИМОТИ, за да получиш разрешение.

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"